Anvendelse af lift i forbindelse med mureropgaver​

Skal du have udført murerarbejde i højden, hvor der er behov for anvendelse af en lift? Så er du kommet til det helt rigtige murerfirma. 

Hos M.M.Murer Kolding ApS har vi nemlig mange års erfaring med at udføre forskellige former for liftarbejde, og vi kommer gerne ud til dig, uanset om du bor i Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld eller andre steder i Kolding kommune.

En lift er nødvendig ved arbejdsopgaver i højden

Det er som regel nødvendigt at benytte sig af en lift, hvis der skal arbejdes på husets facade eller på taget, eller hvis der skal foretages andet arbejde oppe i højden. 

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan blandt andet løse følgende arbejdsopgaver, hvor det kan være nødvendigt med en lift:

  • Facaderenovering
  • Vandskuring
  • Murreparationer
  • Tagreparationer​

Uanset om du skal have udført en mureropgave med eller uden lift, kan du altid være sikker på, at du får en konkurrencedygtig pris på opgaven, hvis du vælger at lade os stå for opgaven.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores brug af lift i forbindelse med forskellige arbejdsområder, eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en konkret liftopgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 82 17 12, men du kan også altid skrive til vores e-mail m.madsen.1981@gmail.com, hvis du foretrækker det. 

Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse eller en dato for, hvornår vi kan komme forbi til en besigtigelse af din bygning.​

Kontakt os - M.M.Murer Kolding ApS​

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Privatlivspolitik
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent et uforpligtende tilbud

Vores vision er at udføre et håndværksmæssigt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, samt løse alle entrepriser uanset størrelse, med et optimalt resultat og til bygherres fulde tilfredshed.

Har du/I brug for personlig rådgivning omkring tanker og ideér, så tøv ikke med at kontakte os. Vi træffes på tlf.: 4082 1712 samt mail: m.madsen.1981@gmail.com 

M.M.Murer Kolding ApS

Sundeved 6
6000 Kolding
Tlf.: 4082 1712
E-mail: m.madsen.1981@gmail.com

CVR: 39724626

left-quote   Det siger v​ores kunder

Reparation af trappe

Michael er en af de mest arbejdsomme håndværkere vi har mødt! og så er han tilmed top professionel. Vi giver Michael den bedste anbefaling og viser gerne vores trappe frem til inspiration for andre!

vh.

Svend E Johansen, Kolding​​

Allan Rudolph

Fantastisk humør og flot arbejde.

Kan ikke anbefales nok 👍👍👍


Positiv: Professionalisme, Værdi

En murer man kan regne med...

M.M. Murer i KoldingApS leverer varen som aftalt. En håndværker man kan regne med. Michael lytter til kunden, kvaliteten af arbejdet er helt i top, og det bliver udført til tiden.

Vi har fået lagt fliser i to badeværelser, køkken og diverse andre småting. Hvis du vil have en murer, hvor hænderne vender rigtigt på, og som ikke går på kompromis, så vælg M.M. Murer Kolding ApS.

Lene & Ole

Brian Klinge


Fem stjerner for veludført arbejde og højt humør.

Pia Fliege Rudolph


Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi