Vandskuring i forbindelse med murerarbejde

Drømmer du om at få et vandskuret hus?

Et vandskuret hus er et populært valg blandt mange husejere. Overvejer du at få dit hus vandskuret eller pudset op? Har vind og vejr sat sine spor på facaden, som nu trænger til at blive renoveret og istandsat? Så står vi hos M.M.Murer Kolding ApS klar til at hjælpe dig.

Vi har blandt andet specialiseret os inden for vandskuring af bygninger, som vi udfører for private husejere. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Kolding, men vi kører også gerne ud til både store og små opgaver for vores kunder i Fredericia, Vejle og i flere andre nærliggende byer.

Vi har dig og din opgave i fokus

Vi sætter altid dig og din opgave i forreste række, for din tilfredshed betyder meget for os. 

Vi lægger derfor stor vægt på at have en god dialog med dig under hele forløbet, så du får lige præcis det slutresultat, som du kunne tænke dig – naturligvis i den højeste kvalitet.

Vi er her for at lette arbejdet for dig, så du hurtigere kan få den facade, som du længe har drømt om.​​

Vi er færdige til den aftalte tid og pris

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse ved at vælge vores murerfirma som din professionelle leverandør, når det kommer til vandskuring såvel som vores øvrige murerarbejde. Derfor sætter vi en stor ære i altid at være færdige med vores arbejde til den aftalte tid og pris, og du kan dermed altid regne med os, hvis vi har indgået en aftale.

Hvad koster vandskuring?

Der er en række forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prisen på vandskuring. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, som blandt andet kan variere alt afhængigt af:

  • Hvor mange m2 du skal have vandskuret – for eksempel en enkelt væg eller hele facaden
  • Om vi skal kombinere arbejdet med en større eller mindre facaderenovering
  • Hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på arbejdet.

Kontakt os gerne i dag for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os - M.M.Murer Kolding ApS​

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Privatlivspolitik
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent et uforpligtende tilbud

Vores vision er at udføre et håndværksmæssigt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, samt løse alle entrepriser uanset størrelse, med et optimalt resultat og til bygherres fulde tilfredshed.

Har du/I brug for personlig rådgivning omkring tanker og ideér, så tøv ikke med at kontakte os. Vi træffes på tlf.: 4082 1712 samt mail: m.madsen.1981@gmail.com 

M.M.Murer Kolding ApS

Sundeved 6
6000 Kolding
Tlf.: 4082 1712
E-mail: m.madsen.1981@gmail.com

CVR: 39724626

left-quote   Det siger v​ores kunder

Reparation af trappe

Michael er en af de mest arbejdsomme håndværkere vi har mødt! og så er han tilmed top professionel. Vi giver Michael den bedste anbefaling og viser gerne vores trappe frem til inspiration for andre!

vh.

Svend E Johansen, Kolding​​

Allan Rudolph

Fantastisk humør og flot arbejde.

Kan ikke anbefales nok 👍👍👍


Positiv: Professionalisme, Værdi

En murer man kan regne med...

M.M. Murer i KoldingApS leverer varen som aftalt. En håndværker man kan regne med. Michael lytter til kunden, kvaliteten af arbejdet er helt i top, og det bliver udført til tiden.

Vi har fået lagt fliser i to badeværelser, køkken og diverse andre småting. Hvis du vil have en murer, hvor hænderne vender rigtigt på, og som ikke går på kompromis, så vælg M.M. Murer Kolding ApS.

Lene & Ole

Brian Klinge


Fem stjerner for veludført arbejde og højt humør.

Pia Fliege Rudolph


Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi