​Omfugning af murværk

Hos M.M.Murer Kolding ApS tilbyder vi professionel omfugning for kunder i hele Kolding kommune og omegn. Vi kører derfor blandt andet ud til kunder i Christiansfeld, Vamdrup, Lunderskov og andre omkringliggende områder, som har brug for at få udført professionelt fugearbejde.

Fordelene ved en omfugning

Der er mange fordele forbundet med en omfugning. Omfugning af murværk kan give husets udseende et løft, og samtidig forebygger den nye fuge unødig slitage på murstenene. 

En omfugning vil også forbedre husets isoleringsevne, fordi facaden efterfølgende vil blive så tæt, at hverken kulde eller fugt vil kunne trænge ind gennem isoleringen.

Hvornår er en omfugning nødvendig?

Fugerne mellem murstenene kan begynde at smuldre som følge af årelang slitage fra vind og vejr. Derfor er en omfugning som regel nødvendig på ældre bygninger. 

I mange tilfælde begynder fugen at smuldre og blive porøs, længe før murstenene i sig selv trænger til at blive udskiftet.​

Begynder fugerne at smuldre, kan det føre til en beskadigelse af murværket, fordi alger, fugt og lignende kan forårsage frostsprængninger i facaden. Nedenfor kan du finde en oversigt over, hvornår det som udgangspunkt er ved at være tid til en omfugning:

  • Når der er huller i fugen
  • Når der er steder, hvor fugen mangler helt
  • Når fugerne uden besvær kan kradses ud
  • Når murstenene er frostsprængte
  • Når mørtlen ikke fylder fugen ud mellem murstenene
  • Når der er revner i enten mursten eller fuge

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få omfuget murværket, eller er du i tvivl om, hvorvidt det er ved at være tid til en omfugning af dit murværk?

Du kan kontakte os på telefon 40 82 17 12 eller e-mail m.madsen.1981@gmail.com. Vi kommer gerne forbi dig til en uforpligtende besigtigelse, og på baggrund af besøget udarbejder vi gerne et gratis tilbud til dig.​

Kontakt os - M.M.Murer Kolding ApS​

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Privatlivspolitik
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent et uforpligtende tilbud

Vores vision er at udføre et håndværksmæssigt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, samt løse alle entrepriser uanset størrelse, med et optimalt resultat og til bygherres fulde tilfredshed.

Har du/I brug for personlig rådgivning omkring tanker og ideér, så tøv ikke med at kontakte os. Vi træffes på tlf.: 4082 1712 samt mail: m.madsen.1981@gmail.com 

M.M.Murer Kolding ApS

Sundeved 6
6000 Kolding
Tlf.: 4082 1712
E-mail: m.madsen.1981@gmail.com

CVR: 39724626

left-quote   Det siger v​ores kunder

Reparation af trappe

Michael er en af de mest arbejdsomme håndværkere vi har mødt! og så er han tilmed top professionel. Vi giver Michael den bedste anbefaling og viser gerne vores trappe frem til inspiration for andre!

vh.

Svend E Johansen, Kolding​​

Allan Rudolph

Fantastisk humør og flot arbejde.

Kan ikke anbefales nok 👍👍👍


Positiv: Professionalisme, Værdi

En murer man kan regne med...

M.M. Murer i KoldingApS leverer varen som aftalt. En håndværker man kan regne med. Michael lytter til kunden, kvaliteten af arbejdet er helt i top, og det bliver udført til tiden.

Vi har fået lagt fliser i to badeværelser, køkken og diverse andre småting. Hvis du vil have en murer, hvor hænderne vender rigtigt på, og som ikke går på kompromis, så vælg M.M. Murer Kolding ApS.

Lene & Ole

Brian Klinge


Fem stjerner for veludført arbejde og højt humør.

Pia Fliege Rudolph


Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi