Facaderenovering i høj kvalitet der
kan holde i de næste mange år

Giv nyt liv til husets facade med en renovering

Er facaden på dit hus blevet trist at se på, eller har vind og vejr sat sine spor? Med en facaderenovering har du mulighed for at give facaden på dit hus den kærlige hånd, som den trænger til, og hos M.M.Murer Kolding ApS står vi gerne klar med en hjælpende hånd.

Vi står klar til at friske din facade op, så huset kommer til at fremstå som nyt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at intet holder for evigt. Det gør den smukke facade, der engang kendetegnede dit hjem desværre heller ikke.

Vi tilbyder facaderenovering for private husejere i blandt andet Kolding, men også i både Fredericia og Vejle samt i flere andre nærliggende byer.

Vi leverer et resultat i høj kvalitet

​Når du vælger at lade os varetage din facaderenovering på huset, så kan du altid forvente, at vi udfører vores arbejde med fokus på at sikre dig en høj kvalitet. Vi bestræber os altid på at levere et færdigt resultat, som du, ved hjælp af kyndig rådgivning om fremtidig pleje og vedligeholdelse, kan nyde i de næste mange år frem. 

Ingen opgave er for stor eller for lille til os

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, så har du en trist facade, der trænger til en kærlig hånd, hjælper vi dig gerne. Vi har et stort fokus på den gode dialog med dig, så vi sammen kan sikre os, at du får lige netop den renovering af facade, som du kunne tænke dig. Derudover lægger vi stor vægt på at være færdige med vores arbejde til den aftalte tid og pris.

Hvad koster facaderenovering?

Det kan være meget forskelligt fra facade til facade, hvor meget det koster at foretage en renovering. 

Vores priser på facaderenovering er ganske konkurrencedygtige, og de bliver blandt andet skræddersyet ud fra følgende parametre:

  • Hvor mange m2 facade du skal have renoveret
  • Hvilken facaderenovering du ønsker – for eksempel pudsning af facade eller vandskuring af hus
  • Hvor lang tid opgaven kommer til at tage
  • Dine individuelle ønsker og behov.

Kontakt os - M.M.Murer Kolding ApS​

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Privatlivspolitik
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent et uforpligtende tilbud

Vores vision er at udføre et håndværksmæssigt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, samt løse alle entrepriser uanset størrelse, med et optimalt resultat og til bygherres fulde tilfredshed.

Har du/I brug for personlig rådgivning omkring tanker og ideér, så tøv ikke med at kontakte os. Vi træffes på tlf.: 4082 1712 samt mail: m.madsen.1981@gmail.com 

M.M.Murer Kolding ApS

Sundeved 6
6000 Kolding
Tlf.: 4082 1712
E-mail: m.madsen.1981@gmail.com

CVR: 39724626

left-quote   Det siger v​ores kunder

Reparation af trappe

Michael er en af de mest arbejdsomme håndværkere vi har mødt! og så er han tilmed top professionel. Vi giver Michael den bedste anbefaling og viser gerne vores trappe frem til inspiration for andre!

vh.

Svend E Johansen, Kolding​​

Allan Rudolph

Fantastisk humør og flot arbejde.

Kan ikke anbefales nok 👍👍👍


Positiv: Professionalisme, Værdi

En murer man kan regne med...

M.M. Murer i KoldingApS leverer varen som aftalt. En håndværker man kan regne med. Michael lytter til kunden, kvaliteten af arbejdet er helt i top, og det bliver udført til tiden.

Vi har fået lagt fliser i to badeværelser, køkken og diverse andre småting. Hvis du vil have en murer, hvor hænderne vender rigtigt på, og som ikke går på kompromis, så vælg M.M. Murer Kolding ApS.

Lene & Ole

Brian Klinge


Fem stjerner for veludført arbejde og højt humør.

Pia Fliege Rudolph


Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi