Nyt badeværelse præcis som du drømmer om

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Hos M.M.Murer Kolding ApS ved vi, at badeværelset har en utrolig stor betydning for beboerne i et hus. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted, hvor mennesker mødes, så er badeværelset i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig og din velvære.

Derfor anser vi os selv som yderst kompetente i forbindelse med renovering af badeværelse. Vi renoverer og etablerer nye badeværelser for private boligejere i blandt andet Kolding, men også i både Vejle, Fredericia og i flere andre omkringliggende områder.

Få den rette rådgivning i forbindelse med din badeværelsesrenovering

Vi har især stor kompetence, når det kommer til rådgivning omkring renovering af badeværelse. Vi lytter til dine ønsker og behov. Kunne du for eksempel tænke dig at få lagt nye fliser på badeværelset, eller er det blevet tid til en total ombygning? Vi er med på både nye tendenser og trends, og der er ikke den opgave inden for renovering af badeværelse, som vi ikke har styr på.

Vi benytter os af de bedste leverandører

Vi benytter os af kvalitetsleverandører, når det kommer til materialer. Det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få et nyt badeværelse, der lever op til dine højeste ønsker for at være et sted, hvor du kan være dig selv.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget en renovering af badeværelse koster. Vi udfører altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, som bliver skræddersyet ud fra dine ønsker og behov i forhold til blandt andet: 

  • Om du ønsker en lille eller en stor renovering
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind
  • Om vi for eksempel skal flytte installationer.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Eller kunne du tænke dig at få beregnet en skræddersyet og uforpligtende tilbud med en billig pris på et nyt badeværelse i forhold til den høje kvalitet, vi leverer? Så kontakt os endelig. 

Vi står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning for dig.​

Kontakt os - M.M.Murer Kolding ApS​

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Privatlivspolitik
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent et uforpligtende tilbud

Vores vision er at udføre et håndværksmæssigt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, samt løse alle entrepriser uanset størrelse, med et optimalt resultat og til bygherres fulde tilfredshed.

Har du/I brug for personlig rådgivning omkring tanker og ideér, så tøv ikke med at kontakte os. Vi træffes på tlf.: 4082 1712 samt mail: m.madsen.1981@gmail.com 

M.M.Murer Kolding ApS

Sundeved 6
6000 Kolding
Tlf.: 4082 1712
E-mail: m.madsen.1981@gmail.com

CVR: 39724626

left-quote   Det siger v​ores kunder

Reparation af trappe

Michael er en af de mest arbejdsomme håndværkere vi har mødt! og så er han tilmed top professionel. Vi giver Michael den bedste anbefaling og viser gerne vores trappe frem til inspiration for andre!

vh.

Svend E Johansen, Kolding​​

Allan Rudolph

Fantastisk humør og flot arbejde.

Kan ikke anbefales nok 👍👍👍


Positiv: Professionalisme, Værdi

En murer man kan regne med...

M.M. Murer i KoldingApS leverer varen som aftalt. En håndværker man kan regne med. Michael lytter til kunden, kvaliteten af arbejdet er helt i top, og det bliver udført til tiden.

Vi har fået lagt fliser i to badeværelser, køkken og diverse andre småting. Hvis du vil have en murer, hvor hænderne vender rigtigt på, og som ikke går på kompromis, så vælg M.M. Murer Kolding ApS.

Lene & Ole

Brian Klinge


Fem stjerner for veludført arbejde og højt humør.

Pia Fliege Rudolph


Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi